OFERTA WESELNA

Propozycja I – tradycyjne wesele

  • idealne dla tradycjonalistów
  • na przyjęcia do 1:00-2:00 w nocy
  • w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 8 zakąsek i 2 dania ciepłe dodatkowe
Toast powitalny
 
Zupa
  • Rosół z makaronem
 
Danie główne
  • Tradycyjny kotlet schabowy
  • Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami
  • Pieczeń rzymska w sosie pieczeniowym
 
Dodatki
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Ziemniaki opiekane
  • Kluski śląskie
  • Bukiet surówek

 

Zakąski
  • Tace serów garnierowanych orzechamii winogronem
    z żurawiną
  • Półmiski mięs z azylowej wędzarni
  • Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i cebulą
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Śledzik z buraczkami i świeżo tartym jabłkiem
  • Galaretka drobiowa
  • Pasztet staropolski z żurawiną
  • Jaja w sosie tatarskim
Dodatkowe dania ciepłe
  • Żeberka pieczone w kapuście
  • Ziemniaki opiekane z ziołami i boczkiem
  • Zupa gulaszowa z pieczywem

 

Napoje ciepłe
  • Kawa i herbata

 

Napoje zimne
  • Soki owocowe 800 ml
  • Woda mineralna 800 ml

 

Koszt: 210 zł/os.

Propozycja II – klasyczne przyjęcie

  • propozycja dla ceniących tradycyjne smaki
  • odpowiednia na całonocne przyjęcie
  • w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 9 zakąsek, 2 dodatkowe dnia
  • ciepłe, napoje bez ograniczeń
  • dekoracje kwiatowe sali
  • apartament dla Młodej Pary w prezencie
Toast powitalny
 
Zupa
  • Krem z borowików, pastą truflową i świeżą pietruszką
 
Danie główne
  • Pierś z kurczaka panierowana w migdałach
  • Zraziki wieprzowe zawijane w sosie ogórkowo-koperkowym
  • Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym
 
Dodatki
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Ziemniaki opiekane
  • Kluski śląskie
  • Bukiet surówek

 

Zakąski
  • Tace serów garnierowanych orzechamii winogronem z żurawiną
  • Półmiski mięs z azylowej wędzarni
  • Sałatka amerykańska z kukurydzą, pomidorami, chrupiącym, kur
    czakiem, prażoną cebulą i sosem BBQ
  • Sałatka z pieczonego buraka i kaszy jaglanej z wędzonym
    łososiem
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Fresh rolls z grillowanym kurczakiem, serem gorgonzola
    i roszponką
  • Sakiewki z ciasta francuskiego z pieczarkami i serem
  • Jaja faszerowane pastą z wędzonego łososia i pieczonego buraka
  • Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka)
  • Pieczywo i masło
Dodatkowe dania ciepłe
  • Zestaw mięs grillowych: schab, karczek, pierś z kurczaka, kiełbasa w dwóch odsłonach, szaszłyk, żeberka, golonka
  • Warzywa grillowane
  • Zestaw sosów: keczup, musztarda, chrzan, czosnkowy, tzatzyki
  • Zupa gulaszowa z pieczywem

 

Napoje ciepłe
  • Kawa i herbata

 

Napoje zimne
  • Soki owocowe (bez ograniczeń)
  • Woda mineralna (bez ograniczeń)

 

Koszt: 255 zł/os.

Propozycja III – eleganckie przyjęcie

  • propozycja dla ceniących urozmaicone smaki
  • odpowiednia na całonocne przyjęcie
  • w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 9 zakąsek, 3 dodatkowe dnia ciepłe, napoje, w tym gazowane bez ograniczeń, owoce
  • dekoracje kwiatowe sali i pokrowce na krzesła
  • apartament dla Młodej Pary w prezencie
Toast powitalny
 
Zupa
  • Rosół z kaczki, julienne warzywne, pierożki z kaczką
 
Danie główne
  • Schab w sosie kurkowym
  • Pierś z kurczaka po toskańsku z pomidorami i bazylią
  • Udko z kaczki w sosie warzywnym
 
Dodatki
  • Ziemniaki z solą morską i rozmarynem
  • Kluseczki gnocchi z palonym masłem
  • Pieczone ziemniaki
  • Sałaty zielone: roszponka, rukola, szpinak

 

Zakąski
  • Rożki z szynki pieczonej na ogniu z chrzanowym dipem
  • Sałatka ze szlachetnymi serami i marynowanym arbuzem
  • Sałatka z wołowiną, czerwoną fasolą, papryką, pomidorami, chrustami ziemniaczanymi i sosem balsamicznym
  • Tatar z matiasa na razowym pieczywie z kaparami i oliwkami
  • Śledzik z oliwkami i selerem naciowym
  • Naleśniczki z nadzieniem z suszonych pomidorów
  • Vol au vent z kolorowymi pastami
  • Misa faszerowanych kieszonek
  • Pieczywo i masło
Deser
  • Owoce sezonowe i południowe
 
Dodatkowe dania ciepłe
  • Płonący udziec serwowany przez Szefa Kuchni
  • Pajda chleba z masłem i sosem czosnkowym
  • Strogonow
  • Barszcz czerwony z krokietem

 

Napoje ciepłe
  • Kawa i herbata

 

Napoje zimne
  • Napoje zimne
  • Soki owocowe (bez ograniczeń)
  • Woda mineralna (bez ograniczeń)
  • Napoje gazowane (bez ograniczeń)

 

Koszt: 270 zł/os.

Propozycja IV – uczta dla wegetarian

  • alternatywa dla tradycyjnego menu weselnego
  • stworzona dla miłośników kuchni bezmięsnej
  • w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny,
  • 10 zakąsek, 3 dodatkowe dnia ciepłe, napoje, w tym lemoniada bez ograniczeń
  • dekoracje kwiatowe sali i pokrowce na krzesła
  • apartament dla Młodej Pary w prezencie
  • AZYL0wa fotopamiątka – 30 ujęć z aparatu INSTAX
  • wraz z albumem fotograficznym
Toast powitalny
 
Przystawka
  • Roladka biszkoptowa z nadzieniem twarogowym na sosie
    ziołowym
 
Zupa
  • Krem z pieczonego buraka, z kozim serem i konfiturą z czerwonej cebuli
 
Danie główne
  • Cukinia zapiekana z serem pleśniowym i suszonymi pomidorami
  • Pulpeciki jaglane w sosie pomidorowym
  • Ravioli ze szpinakiem i mascarpone w towarzystwie żółtego
    i czerwonego buraka pod truflową pianką
 
Dodatki
  • Ziemniaki opiekane
  • Warzywa gotowane z masłem sezamowym
  • Sałaty zielone: roszponka, rukola, szpinak

 

Zakąski
  • Tace serów garnierowanych orzechami, winogronem i żurawiną
  • Wybór warzyw faszerowanych kolorowymi dipami
  • Sałatka z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i granatem
  • Sałatka z pieczoną dynią, szpinakiem, kaszą pęczak i orzechami włoskimi
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Vol au vent z kolorowymi pastami
  • Sakiewka z ciasta francuskiego z pieczarkami i serem
  • Pasztet wegetariański
  • Smalec z fasoli
  • Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka)
  • Pieczywo i masło
Dodatkowe dania ciepłe
  • Żółte curry z mango
  • Gołąbki wegetariańskie z sosem pomidorowym
  • Barszcz czerwony z krokietem

 

Napoje ciepłe
  • Kawa i herbata

 

Napoje zimne
  • Soki owocowe (bez ograniczeń)
  • Woda mineralna (bez ograniczeń)
  • Lemoniada owocowa (bez ograniczeń)

 

Koszt: 280 zł/os.

Propozycja V – tradycyjne menu z jedzeniem, napojami
i alkoholem bez ograniczeń

  • idealna na świąteczne spotkanie wigilijne w gronie współpracowników
  • stworzona dla miłośników bożonarodzeniowych smaków
  • odświętny wystrój stołu ze świecami
  • opłatek w prezencie
Toast powitalny
 
Zupa
  • Tradycyjny rosół z makaronem
 
Danie główne
  • Schab marynowany w ziołach z pieczonymi jabłkami
  • Pierś z kurczaka faszerowana oscypkiem
  • Polędwiczka w bekonie w sosie borowikowym
 
Dodatki
  • Ziemniaki z masłem i koperkiem
  • Ziemniaki opiekane
  • Kluski śląskie
  • Bukiet surówek

 

Zakąski
  • Półmisek mięs pieczystych
  • Tace serów garnierowanych orzechami i winogronem z żurawiną
  • Śledzik staropolski w śmietanie
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka z rukoli z pomidorami, słonecznikiem i dipem bazyliowym
  • Pasztet staropolski z żurawiną
  • Galaretka drobiowa
  • Jaja w sosie tatarskim
  • Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka, pieczarka)
  • Pieczywo i masło
Deser
  • Tort okolicznościowy
  • Ciasta – różne rodzaje (2 kawałki na osobę)
  • Owoce sezonowe i południowe (bez ograniczeń)
 
Dodatkowe dania ciepłe
  • Płonący udziec serwowany przez Szefa Kuchni
  • Ziemniaki opiekane
  • Barszcz czerwony z krokietem
  • Zupa gulaszowa z pieczywem

 

Napoje ciepłe
  • Kawa i herbata

 

Napoje zimne
  • Soki owocowe (bez ograniczeń)
  • Woda mineralna (bez ograniczeń)
  • Napoje gazowane (bez ograniczeń)
  • Alkohol – wódka i wino (bez ograniczeń)

 

Koszt: 399 zł/os.

Wybierzcie interesującą Was propozycję

i uzupełnijcie menu o inne dania:

[ezfc id='7' /]