Propozycja I – tradycyjne wesele
- idealne dla tradycjonalistów
- na przyjęcia do 1:00-2:00 w nocy
- w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 8 zakąsek i 2 dania ciepłe dodatkowe
Toast powitalny
Zupa
- Rosół z makaronem
Danie główne
- Tradycyjny kotlet schabowy
- Pierś z kurczaka nadziewana pieczarkami
- Pieczeń rzymska w sosie pieczeniowym
Dodatki
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Kluski śląskie
- Bukiet surówek
Zakąski
- Tace serów garnierowanych orzechamii winogronem
z żurawiną - Półmiski mięs z azylowej wędzarni
- Sałatka grecka z serem feta, oliwkami i cebulą
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Śledzik z buraczkami i świeżo tartym jabłkiem
- Galaretka drobiowa
- Pasztet staropolski z żurawiną
- Jaja w sosie tatarskim
Dodatkowe dania ciepłe
- Żeberka pieczone w kapuście
- Ziemniaki opiekane z ziołami i boczkiem
- Zupa gulaszowa z pieczywem
Napoje ciepłe
- Kawa i herbata
Napoje zimne
- Soki owocowe 800 ml
- Woda mineralna 800 ml
Koszt: 210 zł/os.
Propozycja II – klasyczne przyjęcie
- propozycja dla ceniących tradycyjne smaki
- odpowiednia na całonocne przyjęcie
- w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 9 zakąsek, 2 dodatkowe dnia
- ciepłe, napoje bez ograniczeń
- dekoracje kwiatowe sali
- apartament dla Młodej Pary w prezencie
Toast powitalny
Zupa
- Krem z borowików, pastą truflową i świeżą pietruszką
Danie główne
- Pierś z kurczaka panierowana w migdałach
- Zraziki wieprzowe zawijane w sosie ogórkowo-koperkowym
- Pieczeń z karkówki w sosie pieczeniowym
Dodatki
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Kluski śląskie
- Bukiet surówek
Zakąski
- Tace serów garnierowanych orzechamii winogronem z żurawiną
- Półmiski mięs z azylowej wędzarni
- Sałatka amerykańska z kukurydzą, pomidorami, chrupiącym, kur
czakiem, prażoną cebulą i sosem BBQ - Sałatka z pieczonego buraka i kaszy jaglanej z wędzonym
łososiem - Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Fresh rolls z grillowanym kurczakiem, serem gorgonzola
i roszponką - Sakiewki z ciasta francuskiego z pieczarkami i serem
- Jaja faszerowane pastą z wędzonego łososia i pieczonego buraka
- Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka)
- Pieczywo i masło
Dodatkowe dania ciepłe
- Zestaw mięs grillowych: schab, karczek, pierś z kurczaka, kiełbasa w dwóch odsłonach, szaszłyk, żeberka, golonka
- Warzywa grillowane
- Zestaw sosów: keczup, musztarda, chrzan, czosnkowy, tzatzyki
- Zupa gulaszowa z pieczywem
Napoje ciepłe
- Kawa i herbata
Napoje zimne
- Soki owocowe (bez ograniczeń)
- Woda mineralna (bez ograniczeń)
Koszt: 255 zł/os.
Propozycja III – eleganckie przyjęcie
- propozycja dla ceniących urozmaicone smaki
- odpowiednia na całonocne przyjęcie
- w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny, 9 zakąsek, 3 dodatkowe dnia ciepłe, napoje, w tym gazowane bez ograniczeń, owoce
- dekoracje kwiatowe sali i pokrowce na krzesła
- apartament dla Młodej Pary w prezencie
Toast powitalny
Zupa
- Rosół z kaczki, julienne warzywne, pierożki z kaczką
Danie główne
- Schab w sosie kurkowym
- Pierś z kurczaka po toskańsku z pomidorami i bazylią
- Udko z kaczki w sosie warzywnym
Dodatki
- Ziemniaki z solą morską i rozmarynem
- Kluseczki gnocchi z palonym masłem
- Pieczone ziemniaki
- Sałaty zielone: roszponka, rukola, szpinak
Zakąski
- Rożki z szynki pieczonej na ogniu z chrzanowym dipem
- Sałatka ze szlachetnymi serami i marynowanym arbuzem
- Sałatka z wołowiną, czerwoną fasolą, papryką, pomidorami, chrustami ziemniaczanymi i sosem balsamicznym
- Tatar z matiasa na razowym pieczywie z kaparami i oliwkami
- Śledzik z oliwkami i selerem naciowym
- Naleśniczki z nadzieniem z suszonych pomidorów
- Vol au vent z kolorowymi pastami
- Misa faszerowanych kieszonek
- Pieczywo i masło
Deser
- Owoce sezonowe i południowe
Dodatkowe dania ciepłe
- Płonący udziec serwowany przez Szefa Kuchni
- Pajda chleba z masłem i sosem czosnkowym
- Strogonow
- Barszcz czerwony z krokietem
Napoje ciepłe
- Kawa i herbata
Napoje zimne
- Napoje zimne
- Soki owocowe (bez ograniczeń)
- Woda mineralna (bez ograniczeń)
- Napoje gazowane (bez ograniczeń)
Koszt: 270 zł/os.
Propozycja IV – uczta dla wegetarian
- alternatywa dla tradycyjnego menu weselnego
- stworzona dla miłośników kuchni bezmięsnej
- w pakiecie: powitanie chlebem i solą, toast powitalny,
- 10 zakąsek, 3 dodatkowe dnia ciepłe, napoje, w tym lemoniada bez ograniczeń
- dekoracje kwiatowe sali i pokrowce na krzesła
- apartament dla Młodej Pary w prezencie
- AZYL0wa fotopamiątka – 30 ujęć z aparatu INSTAX
- wraz z albumem fotograficznym
Toast powitalny
Przystawka
- Roladka biszkoptowa z nadzieniem twarogowym na sosie
ziołowym
Zupa
- Krem z pieczonego buraka, z kozim serem i konfiturą z czerwonej cebuli
Danie główne
- Cukinia zapiekana z serem pleśniowym i suszonymi pomidorami
- Pulpeciki jaglane w sosie pomidorowym
- Ravioli ze szpinakiem i mascarpone w towarzystwie żółtego
i czerwonego buraka pod truflową pianką
Dodatki
- Ziemniaki opiekane
- Warzywa gotowane z masłem sezamowym
- Sałaty zielone: roszponka, rukola, szpinak
Zakąski
- Tace serów garnierowanych orzechami, winogronem i żurawiną
- Wybór warzyw faszerowanych kolorowymi dipami
- Sałatka z pieczonym kalafiorem, ciecierzycą i granatem
- Sałatka z pieczoną dynią, szpinakiem, kaszą pęczak i orzechami włoskimi
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Vol au vent z kolorowymi pastami
- Sakiewka z ciasta francuskiego z pieczarkami i serem
- Pasztet wegetariański
- Smalec z fasoli
- Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka)
- Pieczywo i masło
Dodatkowe dania ciepłe
- Żółte curry z mango
- Gołąbki wegetariańskie z sosem pomidorowym
- Barszcz czerwony z krokietem
Napoje ciepłe
- Kawa i herbata
Napoje zimne
- Soki owocowe (bez ograniczeń)
- Woda mineralna (bez ograniczeń)
- Lemoniada owocowa (bez ograniczeń)
Koszt: 280 zł/os.
Propozycja V – tradycyjne menu z jedzeniem, napojami
i alkoholem bez ograniczeń
- idealna na świąteczne spotkanie wigilijne w gronie współpracowników
- stworzona dla miłośników bożonarodzeniowych smaków
- odświętny wystrój stołu ze świecami
- opłatek w prezencie
Toast powitalny
Zupa
- Tradycyjny rosół z makaronem
Danie główne
- Schab marynowany w ziołach z pieczonymi jabłkami
- Pierś z kurczaka faszerowana oscypkiem
- Polędwiczka w bekonie w sosie borowikowym
Dodatki
- Ziemniaki z masłem i koperkiem
- Ziemniaki opiekane
- Kluski śląskie
- Bukiet surówek
Zakąski
- Półmisek mięs pieczystych
- Tace serów garnierowanych orzechami i winogronem z żurawiną
- Śledzik staropolski w śmietanie
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka z rukoli z pomidorami, słonecznikiem i dipem bazyliowym
- Pasztet staropolski z żurawiną
- Galaretka drobiowa
- Jaja w sosie tatarskim
- Pikle (pieczarki, papryka, ogórek, oliwka, pieczarka)
- Pieczywo i masło
Deser
- Tort okolicznościowy
- Ciasta – różne rodzaje (2 kawałki na osobę)
- Owoce sezonowe i południowe (bez ograniczeń)
Dodatkowe dania ciepłe
- Płonący udziec serwowany przez Szefa Kuchni
- Ziemniaki opiekane
- Barszcz czerwony z krokietem
- Zupa gulaszowa z pieczywem
Napoje ciepłe
- Kawa i herbata
Napoje zimne
- Soki owocowe (bez ograniczeń)
- Woda mineralna (bez ograniczeń)
- Napoje gazowane (bez ograniczeń)
- Alkohol – wódka i wino (bez ograniczeń)
Koszt: 399 zł/os.
Wybierzcie interesującą Was propozycję
i uzupełnijcie menu o inne dania:
[ezfc id='7' /]